Dodavanje korisnika – evo kako

2 min 
Lice sedi ispred ekrana i pregleda našu veb-stranicu

Da li ste znali da vi Dodajte druge korisnike na svoj nalog Možete li? To je uglavnom za saradnju u timovima ili kompanija praktično, gde su za obradu porudžbina odgovorna više osoba. Moguće je, Podešavanje dozvola za pojedinačne korisnike i zajednički preko ovog naloga podaci su već uneti, kao što su adresa za naplatu ili narudžbine, do za korišćenje i pregled.

Kako ovo detaljno funkcioniše i možete saznati tačno koje prednosti nudi u našem tutorijalu.

Kako funkcioniše: